Skyvedørsgarderobe – skreddersydd til ditt hjem

FixTønsberg.no leverer skyvedørsgarderobe som kan skreddersys for deg og hjemmet ditt, alt etter personlig stil og smak. Fra innerst til ytterst.

Skreddersydde skyvedørsgarderober gir vanligvis 30-50% mer skap- og oppbevaringsplass.

Å etablere gode systemer for oppbevaring av klær er med på å skape en organisert og ryddig tilværelse i hjemmet. Bli inspirert av vår helhetlige løsninger og en garderobe som glir elegant inn i ditt hjem.

Hva er en skyvedørsgarderobe?

En skyvedørsgarderobe er full pakke, altså skyvedører og innredning. Det går an og bestille bare dører og bare innredning, men når vi prater sammen om skyvedørsgarderobe så snakker vi full pakke.
Uansett om du ønsker bestille skyvedører, innredninger eller komplett garderobe så får du valgt det designet du liker best. Både på dørene, men også på innredningen. For eksempel skyvedører med speil og sorte sprosser er veldig populært. Du kan også velge dører med hvite glass og sprosser. På innredning gjelder det samme, og det kommer an på hva du skal ha der, og hva du er vant til.
Noen vil bare ha ett kurvesystem, andre vil bare ha stang for å henge opp klærne. I en gang vil det være praktisk og ha skohyller.

Det er lett å gå seg vill i jungelen, men vi kan hjelpe deg med å finne en løsning som passer rommet, hva du skal ha der, og din smak.

Når du har bestemt deg for en løsning velger du selv om du ønsker og montere selv eller få hjelp av oss. Monteringsanvisninger finner du her.

Hva koster en slik garderobe?

Vel, det varierer veldig på hva du trenger. For å gi ett inntrykk av hva det koster så har vi lagd noen pakketilbud i bredden 1500mm, 2000mm og 3000mm.

Pakketilbudene kan du finne her.