Garderobe2022-01-26T16:36:17+01:00

Garderobe

De fleste av oss er med på at garderobeskap og skapplass er like viktig
som sofa eller seng, når man leier eller eier bolig. Men visste du at det finnes utrolig mange kreative og spennende løsninger for ditt hjem? Fix tønsberg har utviklet bred kompetanse på garderobeløsninger. Og du kan få skyvedører som kan tilpasses så og si enhver boligkrok.

På våre hjemmesider har du nå muligheten til å designe og være kreativ rundt valg av garderobeskap. Fordi vi har nemlig vårt eget tegneprogram.

F.eks. Når du skal kjøpe din første bolig, så vil løsninger som vi tilbyr absolutt være aktuelle for å få den skapplassen du trenger. Mange har sett seg lei av standardskap av lav kvalitet. Og mange har ett ønske om gode løsninger og lettvint tilgang til sine skap.

Garderobeskap kan gi karakter og dybde til ditt rom og din bolig. Alle drømmer vel om fancy garderobeskap og walk in closets som man ser hos diverse Hollywoodfruer og andre kjendiser. En av de tingene det ofte koker ned til er plass, eller mangelen på det. Å skaffe seg garderobeskap krever noe planlegging, en del av dette er å vite hvor mye plass du har til rådighet, her må en måle opp plassen man har.

Nå som du kanskje har gjort deg noen tanker, kan det være lurt å ta steget videre å sette deg inn i hva slags garderobeskap du ønsker deg.

Dette er de forskjellige alternativene

Det vanligste alternativet er to-dørs garderobeskap,
de har vanligvis et ganske enkelt og minimalistisk design, bestående av en hengende skinne, en hylle over, og kanskje en skuff på bunnen for sko og andre små gjenstander.

Det andre alternativet er tre-dør og fire-dørs garderober,
som ofte vil ha de samme funksjonene som en to-dørs garderobe, men her har man gjerne hyller på sidene og plass til to hengende skinner. Et utmerket alternativ for par eller personer med store mengder klær.

Siste alternativ er skyvedørsgarderober,
dette er det smarte valget for folk uten mye ekstra plass til dører. Interiøret i en skyvedørsgarderobe vil avhenge av størrelse og design, men de vil sannsynligvis ha en romslig hengende skinne, ofte delt opp i mer enn en seksjon, hylleplass og skuffer langs bunnen.

Så skal må man vurdere plass og budsjett, kontakt Fix Tønsberg i dag for å få gratis hjemmebesøk.

Tittel